Juletrehenting

IMG_0495

FØRJULSHYGGE PÅ HAUGER GÅRD.

32 års jubileum iår.

PÅMELDING STARTER 1/11-2019

De to siste helgene før jul arrangerer vi henting av juletre i skogen med hest og slede og alt det som hører til. Da kommer barnefamilier på besøk. Vi kjører hest og slede, eller vogn hvis det ikke er snø.

I skogen kan dere kose dere ved bålet, og i stallen kan dere hilse på dyra. I gårdstunet leier vi rundt en hest til barneridning, og dere kan hoppe og base i halmen. I låven serverer vi gløgg og pepperkaker.

Til denne aktiviteten er det påmelding. Fyll ut og send inn dette skjemaet. DET ER ETT SKJEMA PR FAMILIE.
Sett opp hvilke dato som passer best og oppgi antall barn og voksne. I merknadsfeltet kan dere også angi om dere ønsker å delta sammen med en annen familie (som sender inn eget påmeldingsskjema), om dere ønsker å kjøre før kl 12 eller etter kl 13.30. Vi starter kl 09.30 på formiddagen og siste tur starter kl 16.00. Vi tar kontakt og BEKREFTER påmeldingen i egen mail fra oss. (Husk å sjekke søppelpost om den skulle havne der).  Si ifra om dere ønsker edelgran.
PRIS, jula 2019: Denne førjulsopplevelsen koster pr familie (2 voksne pluss barn) kr 1400 alt inkludert ved vanlig gran. I sledene/vognene er det kun plass til 2 voksne og barn. Om en ekstra voksen er med på aktiviteten forøvrig (uten hestekjøring), koster det kr 100 pr stk. Dersom dere velger edelgran er prisen kr 1800 pr familie i 2019.  Og vi har bindende påmelding.

Velkommen til en hyggelig førjulstur på Hauger gård 🙂

Følg gjerne Hauger gård på facebook.

 

Besøksgård med mye moro for liten og stor