Juletrehenting

IMG_0495

FØRJULSHYGGE PÅ HAUGER GÅRD.

33 års drift med juletrehenting.

PÅMELDING STARTER 1/11-2020

Søndag 6/12, lørdag 12/12, søndag 13/12, lørdag 19/12 og søndag 20/12 arrangerer vi henting av juletre i skogen med hest og vogn og alt det som hører til. Da kommer barnefamilier på besøk.

I skogen kan dere kose dere ved bålet, og i stallen kan dere hilse på dyra. I gårdstunet leier vi rundt en hest til barneridning, og dere kan hoppe og base i halmen. I låven serverer vi gløgg og pepperkaker.

Til denne aktiviteten er det påmelding. Fyll ut og send inn dette skjemaet. DET ER ETT SKJEMA PR FAMILIE.
Sett opp hvilke dato som passer best og oppgi antall barn og voksne. I merknadsfeltet kan dere også angi om dere ønsker å delta sammen med en annen familie (som sender inn eget påmeldingsskjema), om dere ønsker å kjøre før kl 12 eller etter kl 13.30. Vi starter kl 09.30 på formiddagen og siste tur starter kl 16.00. Vi tar kontakt og BEKREFTER påmeldingen i egen mail fra oss.   (Husk å sjekke søppelpost om den skulle havne der og om dere ikke har hørt noe innen 24 timer, så ring oss!!).

Si ifra om dere ønsker edelgran.

PRIS, jula 2020: Denne førjulsopplevelsen koster pr familie (2 voksne pluss barn) kr 1450 alt inkludert ved vanlig gran. I vognene er det kun plass til 2 voksne og barn. Om en ekstra voksen er med på aktiviteten forøvrig (uten hestekjøring), koster det kr 120 pr stk. Dersom dere velger edelgran er prisen kr 1850 pr familie i 2020.  Og vi har bindende påmelding.

Covid-19 tiltak:

  • Alle som kommer til gårds må ta på antibac eller vaske hender på gården.
  • Vi har færre mennesker samtidig på gården.
  • Antibac skal tas på når dere går inn til dyrene og hopper i halmen (dispensere er tilgjengelig)
  • Vi har ikke dekorasjonstillaging på låven iår.
  • Vi kjører med store vogner og unngår de små, trange sledene dette året.
  • 1 m regelen gjelder og alle må ta hensyn til den.

Velkommen til en hyggelig førjulstur på Hauger gård 🙂

Følg gjerne Hauger gård på facebook.

 

Besøksgård med mye moro for liten og stor