Juletrær

Årets påmelding starter  1/11-2022.

De siste helgene før jul arrangerer vi henting av juletre i skogen med hest og slede og alt det som hører til. Da kommer barnefamilier på besøk. Vi kjører hest og slede, eller vogn hvis det ikke er snø.

I skogen kan dere kose dere ved bålet, og i stallen kan dere hilse på dyra. I gårdstunet leier vi rundt en hest til ridning, og dere kan hoppe og base i halmen. I låven serverer vi gløgg og pepperkaker.

Til denne aktiviteten er det påmelding. Fyll ut og send inn dette skjemaet. DET ER ETT SKJEMA PR FAMILIE (legges ut når påmeldingen starter den 1/11).
Sett opp hvilke dato som passer best og oppgi antall barn og voksne. I merknadsfeltet kan dere også angi om dere ønsker å delta sammen med en annen familie (som sender inn eget påmeldingsskjema), om dere ønsker å kjøre før kl 12 eller etter kl 13.30. Vi starter kl 09.30 på formiddagen og siste tur starter kl 16.00. Vi tar kontakt og B E K R E F T E R påmeldingen. Si ifra om dere ønsker edelgran.
PRIS, jula 2021: Denne førjulsopplevelsen koster pr familie (2 voksne og barn) kr 1500 alt inkludert ved vanlig gran. I sledene/vognene er det kun plass til 2 voksne og barn. Om en ekstra voksen er med på aktiviteten forøvrig (uten hestekjøring), koster det kr 150 pr stk. Dersom dere velger edelgran er prisen kr 1920 pr familie.

Velkommen til en hyggelig førjulstur på Hauger gård 🙂

Bli gjerne venn med Hauger gård på facebook.

Vi tar også imot egne gruppebesøk før jul eller på nyåret, se mere informasjon på besøksgård og bruk eget skjema her. I førjulstiden kommer  nissekona fra Vardåsen på besøk.

Levering av store juletrær, les mere under peker juletrær og bestilling av store juletrær.

 

Besøksgård med mye moro for liten og stor