Infobrev til aktivitetsukedeltagere

Det kan bli noen endringer i infobrevet i henhold til gjeldende covid-19 restriksjoner, men det kommer vi tilbake til når de enkelte gårdsukene nærmer seg.

– Klesskift/regntøy.
Ta med en sekk eller bag med regntøy, støvler og ekstra klesskift (uansett hvordan været er). Ha også med en tynn lue uten dusk eller evnt. et skaut som kan brukes under ridehjelmen, da denne brukes av flere. Dere kan selvsagt ha med egen ridehjelm om dere har. Vi ønsker ikke bruk av egne mobiler.

– Måltider.
Alle må ha med mat og drikke til to måltider. Utover sommeren kan vepsen bli hissig, så prøv å unngå søte matpakker. I tillegg lager vi noe enkelt av gårdens produkter til det andre måltidet. Dette kan være: grønn te, kokte egg, salat (uten dressing) eller stekte poteter/grønnkål, lapper, grønnsaksuppe eller rabarbrasuppe.

– Fotografering/omtale i media.
Vi legger ut bilder på Hauger gård sin FB profil hver dag. Vi tar avstands bilder og bilder av barn bakfra, deres hender i arbeid o.l. Her ønsker vi å ha fokus på aktivitet og ikke det enkelte barn.
Det hender lokalavisen eller andre medieinstitusjoner ønsker å lage reportasje fra gården. I såfall ber vi avisen kontakte dere foreldre om dette skule være aktuelt.

– Betaling. Faktura blir utsendt via vårt faktureringssystem Tripletex  pr mail i begynnelsen av mai med forfall 20/5. Oppgi fakturanummer når dere betaler. Avbestillingsgebyr er kr 250, dersom noen melder avbud etter at fakturaer er utsendt.

– Vegbeskrivelse:
Midt imellom Heggedal og Dikemark og vi bor i Heggedalsveien nr. 146.
Vi bor på over-siden av vegen: gult våningshus og rød låve med klokketårn.
Det går buss forbi gården hver time. Om dette er aktuelt for noen større barn så gjør egne avtaler med oss om det. Likeledes om noen sykler til gården.

– Rutiner ved levering og henting, samt omvisning fredag.
Barna leveres mellom klokka 08.15 – 08.30 og hentes mellom klokka 15.45 og 16.00.
Vi har et avkryssingssystem ved henting og det er viktig at alle som blir hentet sjekkes ut av lista.
Fredag er det ”åpen ettermiddag” for den nære familie. Det er henting til vanlig tid. Dersom det passer og dere har lyst holder vi grillene varme fra klokka 16.00. Ta med grillmat og la barna deres være omvisere for dere denne ettermiddagen.

Vi gleder oss til å treffe dere. Dersom noe er uklart, så ta kontakt via mail, post@hauger-gard.no. Vi svarer på mail i løpet av dagen. Dere kan også ringe på 91192316 og om vi ikke svarer, så send en sms og dere hører fra oss. Om dere trenger å kontakte oss i selve gårdsuka,  – så bruk mobilen.

Vennlig hilsen
Helge og Astrid Lindstad

Besøksgård med mye moro for liten og stor