Infobrev til aktivitetsukedeltagere

INFOBREV TIL AKTIVITETSUKEDELTAGERE (slik det fungerte i 2021. Det kan bli endringer utifra hva som gjelder av korona regler til sommeren).

– Faste grupper gjennom hele uka.

Årets organisering blir som ifjor. Vi har 4 grupper med 10 barn i hver og vi blander ikke gruppene. Det blir mye vasking/spritbehandling.

Det blir samme praksis som på skolen at ved evnt luftveisplager, feber etc., så kan ikke barna komme hit. (Om det ikke skyldes en legedokumentert ufarlig tilstand).

Vi har 4 grupper og barna sitter i sin gruppe fram til aktiviteten starter. Det blir litt kaos første dag, men dere foresatte reiser så fort barnet har blitt krysset inn og funnet sin gruppe.

Jfr. Anbefalinger fra FHI: Foresatte bør unngå å oppholde seg i fellesarealer tilknyttet aktiviteten utover det som er nødvendig i forbindelse med levering og henting. Foresatte bør holde minst en meters avstand til andre barn og voksne. 

– Klesskift/regntøy.
Ta med en sekk eller bag med regntøy, støvler og ekstra klesskift (uansett hvordan været er). Ha også med en tynn lue uten dusk eller evnt. et skaut som kan brukes under ridehjelmen, da denne brukes av flere. Dere kan selvsagt ha med egen ridehjelm om dere har. All bagasje skal tas med hjem ved henting. Vi ønsker ikke bruk av egne mobiler.

– Måltider.
Alle må ha med mat og drikke til to måltider. Utover sommeren kan vepsen bli hissig, så prøv å unngå søte matpakker.

– Fotografering/omtale i media.
Vi legger ut bilder på Hauger gård sin FB profil hver dag. Vi tar avstands bilder og bilder av barn bakfra, deres hender i arbeid o.l. Her ønsker vi å ha fokus på aktivitet og ikke det enkelte barn.
Det hender lokalavisen eller andre medieinstitusjoner ønsker å lage reportasje fra gården. I såfall ber vi avisen kontakte dere foreldre om dette skule være aktuelt.

– Betaling. Faktura blir utsendt via vårt faktureringssystem Tripletex  pr mail i begynnelsen av mai med forfall 20/5. Oppgi fakturanummer når dere betaler. Avbestillingsgebyr er kr 250, dersom noen melder avbud etter at fakturaer er utsendt. 

– Vegbeskrivelse:
Midt imellom Heggedal og Dikemark og vi bor i Heggedalsveien nr. 146.
Vi bor på over-siden av vegen: gult våningshus og rød låve med klokketårn.
Det går buss forbi gården hver time. Om det er aktuelt for større barn å reise på egenhånd, så gjør egne avtaler med oss om det. Likeledes om noen sykler til/fra gården.

– Rutiner ved levering og henting, samt omvisning fredag.
Barna leveres mellom klokka 08.15 – 08.30 og hentes mellom klokka 15.45 og 16.00.
Vi har et avkryssingssystem ved levering og henting, og det er viktig at alle som blir hentet sjekkes ut av lista. I år går barna rett til gruppa si etter levering og de skal også være i gruppa når de blir hentet. Og gruppene har faste baser i garasjene og vognskjulet.

Alle barn må ta på antibac når de krysser seg inn hos lederen som sitter midt i gårdstunet. Når dere henter barna må alt tøy/sekker/utstyr være med hjem.

-TILTAK: Vedr. dyresjukdommer. På grunn av evnt. smittsomme dyresykdommer har vi i samråd med Distriktsveterinæren blitt enig om å gjøre oppmerksom på følgende:

  • Det er en klar fordel at ikke noen av dere besøkende er innom andre husdyrmiljøer de siste par dagene før dere kommer til gården vår.
  • Dersom noen har vært i utlandet de siste to dagene, ring oss på forhånd.
  • Alle barna skal vaske seg før  bespisning, – noe det også er lagt godt til rette for.

– Rutiner ved levering og henting, samt omvisning fredag.
Barna leveres mellom klokka 08.15 – 08.30 og hentes mellom klokka 15.45 og 16.00.
Vi har et avkryssingssystem ved henting og det er viktig at alle som blir hentet sjekkes ut av lista. Iår går barna rett til gruppa si etter levering og de skal også være i gruppa når de blir hentet. Og gruppene har faste baser i garasjene og vognskjulet.

Alle barn må ta på antibac når de krysser seg inn hos lederen som sitter midt i gårdstunet. Når dere henter ungene må alt tøy/sekker/utstyr være med hjem.

Parker fornuftig i gårdstunet: med front mot steinmuren langs Heggedalsveien eller med front mot det gule våningshuset.

Fredag ettermiddag (dere kommer til vanlig hentetid, ca kl 15.45) er det mulig for foreldre og søsken å være med deres eget barn på gårdsomvisning. Men vi legger ikke opp til grilling i tunet slik som tidligere år.  Dette er pga smitterestriksjoner.

Vi gleder oss til å treffe dere. Dersom noe er uklart, så ta kontakt via mail, post@hauger-gard.no. Vi svarer på mail i løpet av dagen. Dere kan også ringe på 91192316 og om vi ikke svarer, så send en sms og dere hører fra oss. Om dere trenger å kontakte oss på dagen i selve gårdsuka,  så bruk kun mobilen.

Vennlig hilsen
Helge og Astrid Lindstad, tlf 91192316

Besøksgård med mye moro for liten og stor