Juletrær

Sessongen er over og vi starter neste års påmelding den 1/11-2017.

De to siste helgene før jul arrangerer vi henting av juletre i skogen med hest og slede og alt det som hører til. Da kommer barnefamilier på besøk. Vi kjører hest og slede, eller vogn hvis det ikke er snø.

I skogen kan dere kose dere ved bålet, og i stallen kan dere hilse på dyra. I gårdstunet leier vi rundt en hest til ridning, og dere kan hoppe og base i halmen. I låven serverer vi gløgg og pepperkaker.

Til denne aktiviteten er det påmelding. Fyll ut og send inn dette skjemaet. DET ER ETT SKJEMA PR FAMILIE.
Sett opp hvilke dato som passer best og oppgi antall barn og voksne. I merknadsfeltet kan dere også angi om dere ønsker å delta sammen med en annen familie (som sender inn eget påmeldingsskjema), om dere ønsker å kjøre før kl 12 eller etter kl 13.30. Vi starter kl 09.30 på formiddagen og siste tur starter kl 16.00. Vi tar kontakt og B E K R E F T E R påmeldingen. Si ifra om dere ønsker edelgran.
PRIS, jula 2016: Denne førjulsopplevelsen koster pr familie (2 voksne og barn) kr 1250 alt inkludert ved vanlig gran. I sledene/vognene er det kun plass til 2 voksne og barn. Om en ekstra voksen er med på aktiviteten forøvrig (uten hestekjøring), koster det kr 100 pr stk. Dersom dere velger edelgran er prisen kr 1580 pr familie.

Velkommen til en hyggelig førjulstur på Hauger gård :-)

Bli gjerne venn med Hauger gård på facebook.

Vi tar også imot egne gruppebesøk før jul eller på nyåret, se mere informasjon på besøksgård og bruk eget skjema her. I førjulstiden kommer  nissekona fra Vardåsen på besøk.

Levering av store juletrær, les mere under peker juletrær og bestilling av store juletrær.

 

Si oss hvem du er


hvordan vi skal kontakte deg
og hvor mange dere er og når dere vil komme

  edelgran - kr 330 i tillegg
  vanlig gran - inkl i prisen


  lørdag 9. desember 2017
  søndag 10. desember 2017
  lørdag 16. desember 2017
  søndag 17. desember 2017
Regn ut det manglende tallet og skriv det her:
− 2 = seks
* må fylles ut hvis vi skal få rede på hvem og når

Besøksgård med mye moro for liten og stor