Infobrev til aktivitetsukedeltagere

– Klesskift/regntøy.
Ta med en sekk eller bag med regntøy, støvler og ekstra klesskift (uansett hvordan været er). Ha også med en tynn lue uten dusk eller evnt. et skaut som kan brukes under ridehjelmen, da denne brukes av flere. Dere kan selvsagt ha med egen ridehjelm om dere har. Vi ønsker ikke bruk av egne mobiler.

– Måltider.
Alle må ha med mat og drikke til to måltider. Utover sommeren kan vepsen bli hissig, så prøv å unngå søte matpakker. I tillegg lager vi noe enkelt av gårdens produkter til det andre måltidet. Dette kan være: grønn te, kokte egg, salat (uten dressing) eller stekte poteter/grønnkål, lapper, grønnsaksuppe eller rabarbrasuppe.

– Fotografering/omtale i media.
Vi har vår egen hjemmeside: www.hauger-gard.no. Bilder blir lagt ut her via dataprogrammet Flicker, slik at barna kan vise sine foresatte hva de har deltatt på i løpet av dagen. I tillegg kommer minst ett bilde på Fb hver dag.
Det hender lokalavisen eller andre medieinstitusjoner ønsker å lage reportasje fra gården. Dersom noen IKKE ønsker sine barn avbildet i omtalte situasjoner, så gi oss beskjed .

– Betaling. Faktura blir utsendt via vårt faktureringssystem Tripletex  pr mail i begynnelsen av mai med forfall 20/5. Oppgi fakturanummer når dere betaler. Avbestillingsgebyr er kr 200, dersom noen melder avbud etter at fakturaer er utsendt.

– Vegbeskrivelse:
Fra Asker: Følg riksveg 167 med skilting til Heggedal. Etter ca 5 km, ta av til høyre til Heggedal etter å ha passert en Shell bensinstasjon.
Fra Heggedal: følg skilting til Dikemark, da er dere på Heggedalsvegen og vi bor i nr. 146.
Det er ca. 3 kilometer fra jernbanestasjonen i Heggedal og opp til oss.
Vi bor på over-siden av vegen: gult våningshus og rød låve med klokketårn.
Fra Engelsrud: Ta inn til Dikemark, følg vegen gjennom sykehusområdet og dere er på Heggedalsvegen. Det er ca 1,5 km fra Dikemark Sykehus og bort til oss.

– Rutiner ved levering og henting, samt omvisning fredag.
Barna leveres mellom klokka 08.15 – 08.30 og hentes mellom klokka 15.45 og 16.00.
Vi har et avkryssingssystem ved henting og det er viktig at alle som blir hentet sjekkes ut av lista.
Fredag er det ”åpen ettermiddag” for den nære familie. Det er henting til vanlig tid. Dersom det passer og dere har lyst holder vi grillene varme fra klokka 16.00. Ta med grillmat og la barna deres være omvisere for dere denne ettermiddagen.

Vi gleder oss til å treffe dere. Dersom noe er uklart, så ta kotankt via mail, post@hauger-gard.no. Vi svarer på mail i løpet av dagen. Dere kan også ringe på 91192316 og om vi ikke svarer, så send en sms og ere hører fra oss.

Vennlig hilsen
Helge og Astrid Lindstad

Besøksgård med mye moro for liten og stor